TZA NIEUWS

Maaike van Binsbergen nieuwe coordinator Academie

Binnenkort zal Maaike van Binsbergen als coördinator Academie ons team komen versterken. Maaike brengt jarenlange ervaring in zowel zorg als onderwijs met zich mee en we zijn dan ook erg blij met haar komst! Graag stelt Maaike zich onderstaand aan jullie voor als de nieuwe coördinator Academie van TZA Drenthe en TZA Groningen:

“Mijn naam is Maaike van Binsbergen en ik ben erg blij om te kunnen beginnen bij TZA Drenthe-Groningen als coördinator Academie. Na 20 jaar in de directe zorg te hebben gewerkt in diverse branches heb ik enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar het (zorg-)onderwijs. Vanuit het onderwijs ben ik me nog bewuster geworden van de complexe uitdaging waar de zorg de komende jaren voor staat. En samen met mijn nieuwe collega’s binnen TZA Drenthe en TZA Groningen heb ik veel zin om te kijken waar in het netwerk ik (we) de leden kan ondersteunen om de toepassing van zorgtechnologie nog verder te versterken. 

Vanaf half maar begin ik met het maken van de overstap naar deze functie en vanaf half april zal ik me volledig in gaan zetten bij TZA. Ik kijk uit naar de samenwerking en het gezamenlijk realiseren van mooie resultaten voor TZA Drenthe en TZA Groningen. Mocht je vragen, ideeën of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kan niet  wachten om te beginnen!”


Ga naar de inhoud