TZA NIEUWS

Vacature Programmamanager TZA Groningen

Graag breng ik via deze weg de vacature voor Programmamanager TZA Groningen onder je aandacht. Ik heb deze functie het afgelopen jaar met veel plezier ingevuld. Omdat deze echter niet te combineren is met mijn privésituatie en andere baan heb ik helaas moeten besluiten om te stoppen. Dit is dus jouw kans op een leuke baan rond een heel actueel thema, waarin je in het unieke TZA netwerk samenwerkt om een antwoord te bieden aan de toenemende zorgvraag en afnemende arbeidsmarkt. In de onderstaande vacature kun je globaal lezen wat de functie inhoudt, maar natuurlijk kun je contact met mij opnemen als je meer wilt weten.
 
Langs deze weg neem ik dus ook afscheid als programmamanager. Ik beëindig mijn werkzaamheden voor TZA Groningen per 1 november a.s. Maar natuurlijk blijf ik ambassadeur van TZA Groningen, TZA Drenthe en de andere TZA’s. Dank je wel voor het vertrouwen en de samenwerking en tot ziens. 

Hartelijke groet, 
Vera Bijvang

De vacature staat open t/m 22 oktober. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 43-45.

Ga naar de inhoud